Защита на лични данни | Политика за поверителност 

Кои сме ние?

Нашият уеб сайт адрес е: www.rojydesign.com

Каква лична информация събираме и защо?

Форма за контакт 

Използвани данни:  Данните за изпращане на формуляра за връзка – IP адрес, въведеното име, имейл адрес, телефон за контакт и съобщение – се предават на услугата за проверка на спам.  Действителните данни за подаване се съхраняват в базата данни на сайта и се изпращат по имейл администратора на сайта. Този имейл ще включва IP адреса на подателя, времевия знак, името, имейл адреса, телефон за контакт и съобщението.

Бисквитки

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уеб сайтове също използват този метод.

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уеб сайт. Те позволяват на уеб сайта да запаметява вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.

По какъв начин използваме бисквитките?

Редица наши страници използват бисквитки за запаметяване на:

  • вашите настройки за показване, като например настройките за контраст на цветовете или размер на шрифта;
  • информация за това дали вече сте попълнили проучване за полезността на съдържанието на сайта с цел да не бъдете питани отново;
  • информация дали сте се съгласили или не с използването на бисквитки на този сайт.

Освен това някои от вградените на нашите страници видео клипове също използват бисквитки, за да събират анонимно статистика за това как сте стигнали до съответната страница и кои видео клипове сте гледали.

Разрешаването на бисквитките не е абсолютно необходимо, за да може уеб сайта да работи, но ще допринесе за по-доброто му използване.Можете да изтриете или блокирате бисквитките, но ако го направите е възможно някои функции на сайта да не работят както трябва.

Свързаната с бисквитките информация не се използва за установяване на самоличността ви, а образците с данни са изцяло под наш контрол.Бисквитките не се използват за цели, различни от посочените тук.

Как да контролирате бисквитките

Можете да контролирате и/или изтривате бисквитки когато пожелаете – за повече информация вижте aboutcookies.org. Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на вашия компютър, а също така можете да настроите повечето браузъри да ги блокират. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате даден сайт, а освен това е възможно някои услуги и функции да не работят.

Вградено съдържание от други уеб сайтове

Статиите в този сайт могат да включват вградено съдържание (например видео клипове, изображения, статии и др.). Вграденото съдържание от други уеб сайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уеб сайт.

Тези уеб сайтове могат да събират данни за вас, да използват „бисквитки“, да интегрират допълнително проследяване от трети страни и да наблюдават взаимодействието ви с вграденото съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате профил и сте влезли в него.

Мобилна тема

Използвани данни: Предпочитание на посетителя при преглеждането на мобилната версия на сайт.
Проследявана активност: Бисквитката (akm_mobile) се съхранява в продължение на 3,5 дни, за да се запомни дали посетител на сайта желае да види мобилната версия.

Защита на лични данни 

Използвани данни: За да се провери входната активност и потенциално блокиране опитите за измама, се използва следната информация: опит за IP адреса на потребителя, опит за потребителски имейл адрес / потребителско име (т.е. според стойността, която се опитват да използват по време на процеса на вход); всички IP-свързани HTTP заглавки, прикрепени към опитния потребител.

Проследявана активност: Неуспешни опити за влизане (това включва IP адрес и потребителски агент).
Синхронизирани данни: Неуспешни опити за влизане, които съдържат IP адреса на потребителя, опит за потребителско име или имейл адрес и информация за агента на потребителя.

С кой споделяме събраната информация?

Не споделяме лична информация с фирми, организации и външни лица, освен ако не е в сила едно от следните обстоятелства:

  • По причини от правен характер: Ще споделяме лична информация с фирми, организации или външни лица, ако имаме достатъчно основания да смятаме, че достъпът, употребата, запазването или разкриването и е необходимо за:
    • да съответства на всеки приложим закон, наредба, законова процедура или влязло в сила държавно изискване.
    • прилагане на съответните Общи условия, включително проверка на потенциални нарушения;
    • разкриване, предотвратяване или други действия във връзка с измама, технически проблеми или такива, свързани със сигурността;
    • предприемане на мерки за защита срещу нарушаване на правата, собствеността или безопасността на нашите потребители или обществеността, както се изисква и разрешава от закона.

Колко дълго съхраняваме информация?

Ако оставите запитване или коментар – метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да може администратор на сайта да върне отговор, а за коментарите – автоматично да разпознава и одобрява коментарите за последващи действия, вместо да ги държи в опашката за модериране.

Къде се изпраща информация?

Коментарите и запитванията на посетителите могат да се проверяват чрез автоматизирана услуга за откриване на спам.

Защита на информацията

Полагаме големи усилия да защитим уеб сайта и потребителите си от неразрешен достъп или неразрешено изменение, разкриване или унищожаване на информацията, която пазим. По-конкретно:

  • Шифроваме много от услугите си посредством SSL сертификат за сигурност.
  • Извършваме прегледи на практиките си за събиране, съхранение и обработка на информация с цел предотвратяването на неразрешен достъп до системите.
  • Достъпът до личната информация е ограничен до служителите и представителите на фирмата ни, които се нуждаят от нея, за да я обработват вместо нас. Те са обвързани със строги договорни задължения за спазване на поверителността и ако не ги изпълняват, може да им бъдат наложени дисциплинарни мерки или взаимоотношенията с тях да бъдат прекратени.

Какви права имате върху информацията?

Ако сте изпратили запитване чрез „форма за контакт“ или сте оставили коментари, можете да поискате да получите експортиран файл с личните данни, които съхраняваме за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които държим за вас. Това не включва данни, които сме длъжни да пазим за административни, правни или охранителни цели. 

Как да получа достъп до моите данни, които са обработвани?

Ако желаете да упражните някое от тези права, моля, изпратете попълнен онлайн формуляр за заявка, достъпен чрез следния линк > Онлайн формуляр за права на лицата върху данните, или изпратете имейл до нашия Отговорник по защита на личните данни или се свържете с него/нея по пощата на адрес: Република България, гр. гр.Пловдив, ул. „Григор Божков“ 8 или на тел. +359 896 22 25 75

За да удостоверите вашата самоличност е необходимо е да посочите три имена и данни за контакт с Вас. Можем да поискаме от Вас допълнителна информация, която да ни помогне да потвърдим самоличността Ви и да уважим правото Ви за достъп до информация (или някое от останалите Ви права). Това е подходяща допълнителна мярка за сигурност, гарантираща, че личните Ви данни няма да бъдат разкрити пред лица, които нямат право да ги получават.

Нашите Правила за поверителност могат да бъдат променяни периодично, като ще бъдете уведомявани за всяка промяна в тях чрез имейл или съобщение на нашия уебсайт.


За контакт с нас:

Лице за контакт:

„РОЖИ-К“ ЕООД, гр. Пловдив
гр.Пловдив, ул. „Григор Божков“ 8
тел. 0896 22 25 75

Компетентни надзорни органи:

Комисия за Защита на личните данни (КЗЛД) 1592 София, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2 Телефон: +359 2/91-53-518
Имейл: kzld@cpdp.bg

Интернет страница: http://www.cpdp.bg