PVC дограма RojyDesign Пловдив

Рожи Дизайн гр.Пловдив е фирма, специализирана в доставка и монтаж на ПВЦ дограма, врати и прозорци, плъзгащи системи и слънцезащитни щори и аксесоари. Предлагаме всеобхватен асортимент от системи. Осъществяваме стандартни и индивидуални проекти, съобразени с изискванията на клиента и целите на желаните вътрешни ремонти. Използваме висококачествените продукти на марката TROCAL (Трокал, Германия) – първият производител на пластмасови прозорци и KÖMMERLING (Кьомерлинг) – немска фирма производител на PVC профили за прозорци и врати. Продуктите са с висока енергийна ефективност, доказани топлоизолационни характеристики, здравина и устойчивост. Дограмата е достъпна в широка цветова гама. 
Основна цел на специалистите ни е да доставят решения и високо качество на изпълнение. С опит повече от 10 години, предлагаме проектиране и изпълнение на ремонтните дейности. Следвайки тенденциите на дизайн и технология, RojyDesign работи според изискванията на съвременната архитектура и строителство.

За цени, оферти, поръчки и детайли, Ви очакваме на адрес гр.Пловдив, ул.Григор Божков 8, р-н Тракия; тел. за контакт 0896 22 25 75 виж контакти

Каталог продукти